Hoe werk je?

Uw wensen

Ik heb geen vastomlijnde manier van werken; ik laat veel afhangen van uw wensen. Meestal word ik via de uitvaartondernemer ingeschakeld, maar u kunt ook rechtstreeks contact met mij opnemen. Op basis van de beschikbare informatie op dat moment, maak ik een inschatting van de kosten en stuur u deze via de mail. De rekening maak ik uiteindelijk op basis van nacalculatie.

Afhankelijk van de tijd, die er nog rest voor de uitvaart en afhankelijk van uw wensen, kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken, bij u thuis of telefonisch. Dit is echter niet altijd nodig; ik zorg ervoor dat ik via de uitvaartondernemer in elk geval alle informatie krijg, die nodig is om een mooie reportage te maken.

 

 

Discreet, onopvallend en troost biedend 

Vaak maken mensen zich zorgen dat ze veel verdriet op de foto’s terug zullen zien. Ik kan u geruststellen, dat is niet mijn insteek. Mijn doel is om het verhaal van de dag te registreren, de liefde en aandacht waarmee u afscheid neemt en om recht te doen aan uw beleving van de dag. Verdriet is daar een onderdeel van, maar uiteindelijk zal ik juist momenten van troost voor u vastleggen.

Op de dag van de uitvaart ben ik ruimschoots op tijd aanwezig en zal ik mij zo discreet mogelijk met mijn werk bezighouden. Ik verplaats mij tijdens de plechtigheid alleen op geschikte momenten, bijvoorbeeld tijdens een muziekstuk.

 

 

Impressie

Na de uitvaart maak ik zo snel mogelijk vast een impressie van de dag en ga ik de foto’s bewerken. Ik fotografeer namelijk in RAW, een bestandstype, dat zorgt voor de hoogste kwaliteit foto’s, maar ook altijd een nabewerking nodig heeft.

Uiteindelijk lever ik de bewerkte foto’s op afdrukresolutie op een usb-stick in een gepersonaliseerd doosje. Indien gewenst kunnen we daarna nog contact hebben over een eventueel fotoboek.

 

 

 

U kunt hier klikken voor de Algemene Voorwaarden

Wilt u meer informatie? U kunt mij bereiken op info@degevoeligeplaat.nu of op 06-430 86 115