Wij willen je bedanken voor de prachtige foto’s. Wat ontzettend mooi gedaan. We hebben ernaar gekeken met een liefde, ontroering, verdriet, blijdschap een traan en een lach…Het geeft ons weer troost dat we het zo mooi en liefdevol hebben “afgesloten”. Hij zit voor altijd in ons hart. We hebben afscheid genomen van zijn lichaam, maar zijn ziel zal altijd bij ons zijn. Dat voelde ik zo sterk tijdens de crematie en ik was bang dat ik dat gevoel kwijt zou raken met de foto’s. Maar integendeel ik ben vandaag weer rustiger dan de afgelopen weken. En daarvoor ben ik zeer dankbaar.

Heel erg bedankt voor de prachtige foto’s. We zijn er erg blij mee. Je hebt ons een prachtige herinnering gegeven aan deze trieste maar ook mooie dag. Nogmaals heel erg bedankt namens de hele familie.

Ik wil je even bedanken voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt tijdens het afscheid van mijn man. Zoveel mensen, zoveel zon, zoveel bloemen, zoveel warmte. Allemaal gevangen op de gevoelige plaat. We zijn er ontzettend blij mee, met z’n vieren, maar ook familieleden en vrienden zijn blij verrast. Jouw foto’s dragen ertoe bij dat die dag voor ons een zachte, zonnige, waardevolle dag is geworden.

Wat een geweldige reeks foto’s. Ik ben er zo blij mee! Mooie keuzes heb je gemaakt. En wonderen gedaan met het weinige licht. Heel veel dank. Ik ga je van harte aanbevelen!

En een goede keuze van ons jou dit te laten doen. Vanaf de eerste seconde dat we je zagen voelden we jouw betrokkenheid. TOP!

Nogmaals dank voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt tijdens de begrafenis(dienst) van mijn vader. Ik was ook blij met de subtiele manier waarop je hebt gewerkt. Dank je daarvoor

Erg mooi! Ontroerend ook. Het raakt me om deze foto’s terug te zien. Bijzonder om sommige foto’s te zien, waar ik helemaal niet doorhad dat je er was. Zoals bij het ophangen van het kruisje. Nogmaals heel veel dank voor je aanwezigheid, ik ben heel blij dat je er was.

Met tranen hebben we de foto’s bekeken, Milvia. Dank je. Erg mooi. We zijn onder de indruk. Wat een mooie sfeer heb je kunnen vastleggen……

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt van het afscheid van A.! We zijn er heel erg blij mee!
Ik heb je gedurende de dag nauwelijks opgemerkt, maar dat moet je opvatten als een compliment. Aan de foto’s te zien was je overal, en werkte het zo goed juist doordat je op de achtergrond bleef. Knap hoor!

Ik heb het vanmiddag het fotoboek in alle rust opengemaakt en bekeken, heel verstandig om het alleen te doen: het fotoboek is boven verwachting mooi!! Zag veel nieuwe dingen maar ook ‘nieuwe’ mensen op de foto’s, nog meer emoties. Het is prachtig! Nogmaals heel hartelijk dank voor alles maar vooral voor deze prachtige herinnering!