Een aantal jaar na het verschijnen van ‘Valt u al? Over leven met MSA’ wil ik een nieuw project starten om deze ziekte en de gevolgen daarvan onder de aandacht te brengen. Dit keer onder de voorlopige naam ‘Samen leven met MSA’. Ik wil nu graag de focus leggen op de relatie tussen de patiënt en zijn of haar belangrijkste mantelzorger. Als je MSA hebt, ben je in toenemende mate afhankelijk van de mensen om je heen. Dat is een moeilijk proces; voor de patiënt, maar ook voor de naasten.

Voor dit project ben ik op zoek naar patiënten én hun mantelzorgers, die willen meewerken aan een combinatie van fotografie en een interview over hun ervaringen. Bent u geïnteresseerd om hieraan mee te werken of heeft u vragen? Dan kunt u mij mailen op info@degevoeligeplaat.nu of bellen op 06-430 86 115.

Ik kom graag eenmalig langs voor het interview en een kleine fotoreportage. De minireportage zal ik in eerste instantie publiceren op mijn website en Facebookpagina. Wellicht dat er verdere publicatiemogelijkheden uit het project naar voren komen; dat is nu nog niet te voorspellen.

Als dank voor hun deelname wil ik de meewerkende patiënten en hun mantelzorgers een ingelijste fotocollage van de sessie cadeau doen.